035-5822627 info@mijn-recht.nl
Sander askamp advocaat laren echtscheiding fiscalist ondernemingsrecht

Sander Askamp, 39 jaar, is een ervaren echtscheidingsadvocaat en fiscalist. Hij heeft veel ervaring opgedaan in moeilijke echtscheidingen en lastige kinderzaken zoals gezags- en omgangszaken. Daarnaast heeft hij door zijn fiscale achtergrond en (inter)nationale ervaring een grote voorsprong op zijn collega’s. De fiscale aspecten die bij een scheiding spelen hoeven niet meer aan een fiscalist te worden uitbesteed, wat kosten besparend werkt voor cliënten.

Sander studeerde in 2000 af aan de Universiteit van Utrecht voor Nederlands Recht en aan de Universiteit van Amsterdam voor Fiscaal Recht. Hij is zijn carrière gestart binnen de internationale fiscale rechtspraktijk bij Ernst & Young waar hij grote multinationals zoals Cargill, Coca Cola, Allen & Overy adviseerde. Na 5 jaar maakte Sander de stap naar de bankwereld waar hij zijn specialisme uitoefende op het gebied van fiscaal- en ondernemingsrecht.

Vervolgens na 5 jaar heeft hij zijn ervaringen voortgezet als advocaat/fiscalist en richtte Sander zijn eigen kantoor op, waarbij hij werkzaam is op het gebied van het Echtscheidingen (Personen- en Familierecht), Fiscaal- en Ondernemersrecht.

Naast de uitoefening van zijn praktijk is Sander ook maatschappelijk betrokken. Zo zet hij zich (inter)nationaal in voor Stichtingen die zich bezig houden met kanker- bestrijding. Hij is (mede)oprichter van Alpe d’HuZes, Ven2-4Cancer & Inspire2Live  en heeft jarenlang bergen zoals Alpe d’Huzes en de Mont Ventoux beklommen. In 2006 begon hij samen met 66 deelnemers aan de uitdaging om 6 keer de Alpe d’Huzes op te fietsen met allen een inzet van € 6.666,-. In 2009 haalde hij samen met 1249 andere deelnemers 6,1 miljoen euro op. Het geld wordt gebruikt om kankerpatiënten optimaal te ondersteunen en de mogelijkheid te geven goed, gelukkig en gezond te leven met kanker.  Iedereen kan het ultieme geluk ervaren, dat ontstaat door het beste van jezelf te geven voor anderen. Opgeven is geen optie!

In 2010 is Sander uitgeroepen tot meest betrokken Young Professional van NL door Stichting Laluz met zijn project Alpe d’HuZes!

www.linkedin.com/in/sanderaskamp